Events

Sommarfesten - 19e juni Café Opera - 2024


Sedan 2006 arrangerar Noppe Bar en sommarfest varje år. Det är en av de mest åtråvärda festerna i Stockholm. Traditionsenligt hålls sommarfesten på Café Opera den tredje veckan i juni. För många av våra medlemmar är det den inofficiella inledningen på sommaren med unika uppträdanden och fest. 

Som medlem är Du speciellt inbjuden, och dessutom får du ta med dig två gäster utan föranmälan. Du kan även ta med dig någon till om du skickar en anmälan i god tid.

 

Noppe Golf Open - 8e aug - 2024


Noppe Golf Open är Noppe Bars klubbmästerskap i golf. Tävlingen spelas i fyra olika individuella klasser; slaggolf utan handikapp, i dam- respektive herrklass samt poängbogey, i dam- respektive herrklass. Dessutom är alla spelare med i en lagtävling.

Under golftävlingen arrangeras också en rad närmast hål- och längsta-drive-tävlingar samt sponsor evenemang runt om på banan.

Tävlingen avslutas med middag och prisutdelning.

 

 

 

 

 
 
 

 

Noppe Shooting Cup - 1a juni 2024

Noppe Shooting Cup arrangeras på Skokloster Wings & Clays, klubbens egna lerduveskytte tävling med heldagsaktiviteter på banan. Som medlem kan ni delta i det officiella klubbmästerskapet eller Noppe Shooting Academy för de som önskar att pröva på skytte. Inför Noppe Shooting Cup ställs kastarna om varje år, och för att öka chansen till en bättre pallplats har vi detta år startat Noppe Shooting Club.

 

 

Noppe Shooting Club- För er medlemmar som önskar aktivera ert skytte ytterligare har vi nu startat Noppe Shooting Club. Vi åker ut till Skokloster för skytte och övningstävling. För mer information mailar ni till [email protected].

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Genom att gå vidare godkänner du noppes användarvillkor